Reserveringen: 0575 - 555 015

 

 

Welkom bij de Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort, onze intieme Brasserie, is geopend van:
dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Bezoek ook ons terras en kijk uit over het prachtige Hof van Hackfort (onze historische moestuin).Welkom op mijn Netvlies

 

Kunst wandelroute

Na het succes van vorig jaar organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Bronckhorst i.s.m. het kunstnetwerk het Web, de Keuken van Hackfort en Natuurmonumenten, ook dit jaar weer een kunstwandelroute in het idyllische landschap rondom Kasteel Hackfort. Vanaf 11 juni – 15 september kunt u verspreid over kasteeltuin, vijvers, moestuin en weide genieten van het werk van 18 kunstenaars uit de Achterhoek.
>>> lees meer

 

shutterstock_kastanjes tussen herfstbladerenHeerlijk Heftig Herfst

Samen met B&B Olthuys hebben we een fantastisch arrangement samengesteld. Culinair genieten met dit voordelige en super complete driedaags arrangement! O.a. twee overnachtingen en ontbijt, twee maal een driegangendiner, een mooi boek en nog veel meer… Voor maar € 398,- p.p. >>>Lees hier meer over dit arrangement.

 

Winterposter klein

Wilde Zondagen

Wild eten in de Achterhoek; elke zondag in september t/m december kunt u heerlijke wildgerechten eten in de Keuken. Het wild komt van de Achterhoek en de Veluwe. Wij serveren op zondag een viergangen-wildmenu voor slechts € 37,50 per persoon.
>>>Meer informatie over de Wilde Zondagen

Kerst

Heerlijk op Eerste of Tweede Kerstdag dineren in de Keuken van Hackfort… Dat kan! Op beide Kerstdagen is de keuken geopend vanaf 17:00 uur. Graag ontvangen wij u op reservering. Ons heerlijke zes-gangenmenu is terug te vinden op de site.
>>>Meer informatie over Eerste en Tweede Kerstdag

 

C1000-actieC1000 HWB 264 x398 wk14.indd

Doet u uw boodschappen ook bij C1000 Grotenhuys in Vorden? Doe heeft u vast meegedaan aan de leuke stempelactie en gespaard voor een gratis voorgerecht! >>>Lees hier meer en over de voorwaarden.

 

Informatie en reserveringen:

Voor meer informatie of een reservering kunt u ons bereiken op:
tel. 0575 – 555 015 of info@keukenvanhackfort.nl of reserveer online.

Groepen:

In het Culinair Calendarium vindt u de mogelijkheden voor groepen, zoals speciale lunches, High Tea’s, Life and Cooking of een concertdiner (wanneer er in het kasteel een concert gegeven wordt).

Klik hier voor het Culinaire Calendarium van de Keuken van Hackfort.

Parkeren:

Bent u slecht ter been? Dan brengen wij uw auto kosteloos voor u naar de parkeerplaats wanneer u bij ons komt lunchen of dineren (u mag dan tot naast de Keuken van Hackfort rijden).

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Keuken? Schijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.