Reserveringen: 0575 - 555 015
info@keukenvanhackfort.nl

 

Welkom bij de Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort, onze intieme Brasserie, is momenteel geopend van: dinsdag  t/m zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Op maandag zijn er uiteraard mogelijkheden voor groepsreserveringen. Vraagt u ons hiervoor naar de voorwaarden.

Kadobonnen kunnen op dit moment niet worden ingewisseld; onze excuses voor het ongemak !

 

Vacatures voor medewerker Bediening !

Wij zijn met spoed op zoek naar  vlotte medewerkers bediening die ons huidige team kunnen aanvullen en versterken. Leeftijd vanaf 20 jaar | je uren worden in overleg ingevuld en zullen naast de weekeinden ook doordeweeks  worden ingeroosterd | ervaring is gewenst | de duur van het contract en het aantal uren  kunnen wij samen afstemmen | salaris conform de huidige horeca CAO

Voor sollicitaties of informatie ; info@keukenvanhackfort.nl    t.a.v. Tony Willighagen

Vacatures voor medewerker Spoelkeuken !

Voor onze spoelkeuken zoeken wij tevens een aantal medewerkers. Leeftijd vanaf 16 jaar | de uren worden in overleg ingevuld en zullen naast weekeinden ook doordeweeks worden ingevuld | in de zomer kan dit naast de avonduren ook overdag zijn | het betreft een 0-uren contract | salaris conform de huidige horeca CAO

Voor sollicitaties of informatie : info@keukenvanhackfort.nl t.a.v. Tony Willighagen

Evenementen

De komende tijd is er weer heel veel te beleven in de Keuken! Neem een kijkje in onze Culinaire Agenda of  lees hier meer over:

 

Lekker Lui Lente Arrangement

foto vanuit tuin

Laat nú de lente maar komen met het beste én lekkerste uit de Achterhoek.
Verblijf in een monumentale boerderij, geniet van culinaire hoogstandjes op een bijzondere locatie en doe energie op in de natuur die langzaam ontwaakt. Proef de lente en verwen jezelf met een verblijf bij B&B Olthuys in Vorden. Deze basic chic B&B, in een stijlvol gerenoveerde boerderij, ligt midden in een prachtige omgeving van akkers en bos. Olthuys heeft in samenwerking met de Keuken van Hackfort, special voor jou, een bijzonder arrangement samengesteld.

Het arrangement bestaat uit:

Twee overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt bij het Olthuys.
Eén avond dineren in stijl op het landgoed ‘de Keuken van Hackfort’ incl. transfers Olthuys – Hackfort v.v. bij het diner
Het Bijzonder Plekje boek met een verzameling van de meest bijzondere adressen van Europa.
Echt genieten dus en dat voor slechts € 359,- (twee personen). Het diner bestaat uit een welkomstdrankje, 3-gangenmenu, 2 glazen wijn, koffie/ thee én een leuke attentie. Om af te rekenen krijg je een voucher mee.  Geldig tot 15 juni 2015.

Met Kunst en Antiek naar Hackfort

Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit voorjaar weer “Met Kunst en Antiek naar Hackfort”. Altijd al willen weten wat de waarde is van uw favoriete stuk antiek of benieuwd naar de mogelijkheid en de kosten van de restauratie hiervan ? Kom dan op zaterdag 30 of zondag 31 mei naar de Keuken van Hackfort. Het advies is uiteraard geheel gratis.

Wie delen hun kennis met u;antiek1

Fred Wiersema – Erkend taxateur in kunst en antiek en bekend van het taxatieprogramma Schatgraven bij TV Gelderland
Annebet Tannemaat – Handboekbinder uit Meddo en zij geeft tevens cursussen en workshops aldaar
Noor Camstra – restaurateur van aardewerk en porcelein ( zie foto )
Adri Bolt – schrijnwerker en restaurateur / meubelmaker te Lochem
André Verheij – erkend restaurateur met als discipline schilderijen
Robert Schilten – Uurwerkrestaurateur uit Zutphen

“Met Kunst en Antiek naar Hackfort”  wordt op beide dagen gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur

Dansen in de tuin 2015 op 6 en 7 juni

Dansen-in-de-Tuin-300x225Voor de derde keer op rij organiseren wij in samenwerking met Balletstudio Rozemarijn uit Zutphen het  succesvolle “Dansen in de Tuin”. U gaat “On Tour” door een gedeelte van het Kasteelpark en op verschillende plekken worden de dansen opgevoerd door de ballerina’s, onder leiding van Dian Derks.

Ontvangst is om 17.00 uur met een frisse bubbel op het terras. Aansluitend gaan we de tuin door ! De keuken zorgt onderweg voor kleine hapjes / amuses bij de optredens en serveert hierbij passende wijnen. Uiteindelijk komen we weer uit bij het Koetshuis en staat de luxe BBQ voor u klaar. Voor de volwassenen berekenen wij € 55,=  per persoon, het tarief voor kinderen is op aanvraag. Wel vernemen wij graag voorafgaand van u uw diëten of allergieën. Eenmaal onderweg kunnen we namelijk onze gerechtjes niet meer aanpassen.
U kunt de kaarten vooraf reserveren, betalen en afhalen bij de Balletstudio. Het beste kan dat via de mail info@balletstudiorozemarijn.nl.
Ook zullen er een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn bij de Keuken van Hackfort ; info@keukenvanhackfort.nl.

Inbegrepen bij het arrangement zijn ; bubbels bij ontvangst | hapjes en wijnen in de tuin en park | BBQ met 2 drankjes. Overige dranken worden bij het Koetshuis afgerekend.

Er zijn per avond slechts 50 kaarten beschikbaar, reserveer dus snel uw kaarten.

 

Informatie en reserveringen:

Voor meer informatie of een reservering kunt u ons bereiken op:
tel. 0575 – 555 015 of info@keukenvanhackfort.nl of reserveer online.

Groepen:

Op de site vindt u tevens de mogelijkheden voor groepen, zoals speciale lunches, High Tea’s, of een concertdiner (wanneer er in het kasteel een concert gegeven wordt).

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Keuken? Schrijft u  zich dan hier in voor de nieuwsbrief.