Reserveringen: 0575 - 555 015

 

 

Welkom bij de Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort, onze intieme Brasserie, is geopend van:
dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Bezoek ook ons terras en kijk uit over het prachtige Hof van Hackfort (onze historische moestuin).Welkom op mijn Netvlies

 

Kunst wandelroute

Na het succes van vorig jaar organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Bronckhorst i.s.m. het kunstnetwerk het Web, de Keuken van Hackfort en Natuurmonumenten, ook dit jaar weer een kunstwandelroute in het idyllische landschap rondom Kasteel Hackfort. Vanaf 11 juni – 15 september kunt u verspreid over kasteeltuin, vijvers, moestuin en weide genieten van het werk van 18 kunstenaars uit de Achterhoek.
>>> lees meer

 

DSC_1525Zilte Zondagen

Alle zondagen in juli, augustus en september krijgen oesters de hoofdrol in De Keuken. Vanaf 17:00 uur is het smullen geblazen en serveren we een viergangenmenu met oesters. >>> Lees meer

 

C1000-actieC1000 HWB 264 x398 wk14.indd

Doet u uw boodschappen ook bij C1000 Grotenhuys in Vorden? Doe heeft u vast meegedaan aan de leuke stempelactie en gespaard voor een gratis voorgerecht! Lees hier meer en over de voorwaarden.

 

Informatie en reserveringen:

Voor meer informatie of een reservering kunt u ons bereiken op:
tel. 0575 – 555 015 of info@keukenvanhackfort.nl of reserveer online.

Groepen:

In het Culinair Calendarium vindt u de mogelijkheden voor groepen, zoals speciale lunches, High Tea’s, Life and Cooking of een concertdiner (wanneer er in het kasteel een concert gegeven wordt).

Klik hier voor het Culinaire Calendarium van de Keuken van Hackfort.

Parkeren:

Bent u slecht ter been? Dan brengen wij uw auto kosteloos voor u naar de parkeerplaats wanneer u bij ons komt lunchen of dineren (u mag dan tot naast de Keuken van Hackfort rijden).

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Keuken? Schijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.