Reserveringen: 0575 - 555 015
info@keukenvanhackfort.nl

 

Welkom bij de Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort, onze intieme Brasserie, is momenteel geopend van: woensdag  t/m zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn er uiteraard mogelijkheden voor groepsreserveringen. Vanaf het Paasweekeinde is onze brasserie eveneens op dinsdag geopend.

Kadobonnen kunnen op dit moment niet worden ingewisseld; onze excuses voor het ongemak !

 

Evenementen

De komende tijd is er weer heel veel te beleven in de Keuken! Neem een kijkje in onze Culinaire Agenda of  lees hier meer over:

image002

Pasen op Hackfort

Kom gezellig lunchen op Eerste of Tweede Paasdag ( 5 en 6 april ) ! Op beide dagen een heerlijke drie-gangen lunch op basis van wat de tuin, de slager en de visafslag ons aanleveren. Uiteraard overleggen wij dit graag met u. Kosten voor deze lunch bedragen € 30,00 per persoon. Een passend wijnarrangement serveren wij graag voor € 15,00 per persoon, drie glazen per persoon.

 

Lekker Lui Lente Arrangement
foto vanuit tuin

Laat nú de lente maar komen met het beste én lekkerste uit de Achterhoek.
Verblijf in een monumentale boerderij, geniet van culinaire hoogstandjes op een bijzondere locatie en doe energie op in de natuur die langzaam ontwaakt. Proef de lente en verwen jezelf met een verblijf bij B&B Olthuys in Vorden. Deze basic chic B&B, in een stijlvol gerenoveerde boerderij, ligt midden in een prachtige omgeving van akkers en bos. Olthuys heeft in samenwerking met de Keuken van Hackfort, special voor jou, een bijzonder arrangement samengesteld.

Het arrangement bestaat uit:

Twee overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt bij het Olthuys.
Eén avond dineren in stijl op het landgoed ‘de Keuken van Hackfort’ incl. transfers Olthuys – Hackfort v.v. bij het diner
Het Bijzonder Plekje boek met een verzameling van de meest bijzondere adressen van Europa.
Echt genieten dus en dat voor slechts € 338,- (twee personen). Het diner bestaat uit een welkomstdrankje, 3-gangenmenu,2 glazen wijn, koffie/ thee én een leuke attentie. Om af te rekenen krijg je een voucher mee.    Geldig tot 15 juni 2015.

wijnHigh Wine

Gezellig met z’n tweeën, familie of vrienden bijpraten op zondag in de Keuken van Hackfort ? Dat kan…. van 15.00  tot 17.00 uur  ontvangen wij u graag. We starten met een frisse bubbel en vervolgens 3 glaasjes wijn met 3 passende hapjes. >>> Lees meer

 

Even-op-verhaal-komen actie ! met de

Villa Zilverlinde

Even op verhaal komen? Samen genieten ! In de eerste 3 maanden van het jaar trakteert de Villa haar gasten, die 2 of meer nachtjes komen ontspannen, op een verrukkelijk driegangen diner bij onze Keuken van Kasteel Hackfort. Wat u voor het verblijf betaalt, bepaalt uzelf. Het diner ( exclusief de dranken ) wordt u aangeboden door de Villa !
Twee dagen genieten. Alles kan, niets hoeft.

foto-special-partner-villa-zilverlinde

Lekker cocoonen, wegdromen met een boek, wandelen, fietsen, door het dorp slenteren, filmpje kijken, wijntje drinken bij de haard, naar een sauna in de buurt. Alles kan. Geniet van de ruime kamers en de vrijheid in de villa. En natuurlijk …
Lekker eten bij kasteel Hackfort op kosten van de Villa.

… een drie-gangen diner, voor 2 personen, in de sfeervolle ambiance van de Keuken van Hackfort. Groenten en kruiden komen uit eigen hof, ambachtelijke slagers en poeliers leveren het vlees en wild, er zijn uitgebreide mogelijkheden voor vegetariërs. Kortom, heerlijk bereid, puur en écht! De dranken rekent u in de Keuken af. Deze actie loopt in januari, februari en maart en is te boeken via Villa Zilverlinde.

Hallo Jumbo!

Doet u uw boodschappen ook bij de Jumbo? Dan spaart u vast mee voor de hoogste korting op de leukste avondjes uit. Bij ons kunt u uw
kortingsvouchers ook inleveren! >>>Lees hier meer

Ook kon u bij C1000 stempels sparen. >>>Meer hierover

 

Informatie en reserveringen:

Voor meer informatie of een reservering kunt u ons bereiken op:
tel. 0575 – 555 015 of info@keukenvanhackfort.nl of reserveer online.

Groepen:

Op de site vindt u tevens de mogelijkheden voor groepen, zoals speciale lunches, High Tea’s, of een concertdiner (wanneer er in het kasteel een concert gegeven wordt).

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Keuken? Schrijft u  zich dan hier in voor de nieuwsbrief.