Reserveringen: 0575 - 555 015
info@keukenvanhackfort.nl

 

Welkom bij de Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort, onze intieme Brasserie, is momenteel geopend van: dinsdag  t/m zaterdag vanaf  11.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Wij ontvangen u voor het diner graag op reservering.  U kunt reserveren via telefoonnummer 0575 – 555 015 of  via info@keukenvanhackfort.nl

Wij accepteren alleen kadobonnen van de Keuken van Hackfort welke zijn uitgegeven na 18 maart 2015.

 

Evenementen

De komende tijd is er weer heel veel te beleven bij  de Keuken! Neem een kijkje in onze Culinaire Agenda of  lees hier meer over:

Kunstwandelroute 2015

Net als voorgaande jaren is er deze zomer weer Kunst te bewonderen op ons landgoed. Onlangs zijn 12 bijzondere kunstwerken van de Kunstwandelroute op Landgoed Enghuizen verplaatst naar Hackfort. Er is weer een korte route samengesteld van ongeveer 1,5 kilometer, door tuin en park.  De kunstwerken blijven tot medio september op ons landgoed staan en zijn gratis te bekijken.

 

“Zalig-Zwoel-Zomer”  Arrangement

foto vanuit tuin

Kom gezellig naar de Achterhoek  met het beste én lekkerste uit de regio.
Verblijf in een monumentale boerderij, geniet van culinaire hoogstandjes op een bijzondere locatie en doe energie op in onze prachtige natuur. Proef de zomer en verwen jezelf met een verblijf bij B&B Olthuys in Vorden. Deze basic chic B&B, in een stijlvol gerenoveerde boerderij, ligt midden in een prachtige omgeving van akkers en bos. Olthuys heeft in samenwerking met de Keuken van Hackfort, speciaal voor jou, een bijzonder arrangement samengesteld.

Het arrangement bestaat uit:

Twee overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt bij het Olthuys.
Eén avond dineren in stijl op het landgoed ‘de Keuken van Hackfort’ incl. transfers Olthuys – Hackfort v.v. bij het diner
Het Bijzonder Plekje boek met een verzameling van de meest bijzondere adressen van Europa.
Echt genieten dus en dat voor slechts € 359,- (twee personen). Het diner bestaat uit een welkomstdrankje, 3-gangenmenu, 2 glazen wijn, koffie/ thee én een leuke attentie. Om af te rekenen krijg je een voucher mee.  Geldig tot 15 september 2015.

Voor alle andere informatie of reserveringen bij ‘t Olthuys   www.olthuys.nl   of stuur een mail naar   info@olthuys.nl

Ons Schaapveld menu

 

Samen met Wijnhandel Schaapveld uit Zutphen ook deze zomer weer het Schaapveld Menu. Een viergangen menu met bijpassende wijnen. Denkt u hierbij aan :
Anti Pasti – gegrilde gerookte zalm, carpaccio, gerookte procureur en geroosterde groenten | risotto met mul en kreeftenschuim | Surf & Turf van de grill – duet van vis en vlees | Dessert met rood fruit en boerenroomijs.
Inclusief drie glazen wijn voor een “wijn”vriendelijke prijs van € 55,00 per persoon.

Zomerspecials

 

En wat te denken van een heerlijk plateau Fruits de Mer ! Alleen op  vrijdag – zaterdag en zondag. Vis, schaal en schelpdieren, heerlijk voor op het terras. Als voorgerecht voor 2 personen slechts € 29,50 ( 2 personen ) en als hoofdgerecht inclusief frietjes en frisse sla uit de tuin, € 50,00 ( 2 personen ) Denkt u hierbij aan oester | Hollandse garnalen | kokkels | salade van pulpa | bouillabaisse | aïoli en brood | gebakken reuzegarnalen | gekookte mosselen | rivierkreeftjes.

AH kassabon actie

Doe uw boodschappen bij de Albert Heijn en check de achterzijde van uw kassabon. Wellicht staat daar een leuke aanbieding op van de Keuken van Hackfort. Neem de kassabon dan mee naar de Brasserie en maak gebruik van o.a. de volgende aanbiedingen ( afhankelijk van de vermelding op uw kassabon )

* een fles huiswijn naar keuze met hapjes voor maar € 27,50 ( voor 2 personen in juni – juli – augustus )
* Iedere tweede 3-gangenmenu voor de halve prijs ( september – oktober ) – 1 menu voor de halve prijs per tafel
* Complete scharrellunch voor 2 personen inclusief een glas wijn en koffie of thee per persoon
* Salade van de chef met naar keuze vis/vlees/vegetarisch voor € 10,00 per persoon ( alleen tijdens de lunch inwisselbaar )

Groepen:

Op de site vindt u tevens de mogelijkheden voor groepen, zoals speciale lunches, High Tea’s, of een concertdiner (wanneer er in het kasteel een concert gegeven wordt).

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Keuken? Schrijft u  zich dan hier in voor de nieuwsbrief.